وزیر آموزش و پرورش تکلیف برگزاری حضوری کلاس ها را مشخص کرد-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

وزیر آموزش و پرورش تکلیف برگزاری حضوری کلاس ها را مشخص کرد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تعطیلی مدارس، لطمات شدیدی به نظام تعلیم و تربیت وارد کرده است، گفت: تأکید می‌کنیم مدارس باز هستند و مدیران‌کل آموزش و پرورش موظف شدند نظارت کنند و کلاس‌های درس تا آنجایی که بر اساس پروتکل‌های بهداشتی امکان دارد، دایر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در رادیو مقاومت اظهار کرد: قطعا برای تداوم انقلاب نیاز به حضور رسانه به عنوان یکی از ارکان فرایند تربیت داریم و در برهه‌هایی از زمان، اشخاصی یا نحله‌های فکری ایجاد می‌شوند و مکتبی را ایجاد می‌کنند که یکی از این افراد، شهید سلیمانی بود.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی از نظر ما در حوزه تعلیم و تربیت به عنوان افسر سپاه تعلیم و تربیت و معلم تربیت توانست نقش‌آفرینی کند که یک عرصه نظامی را به عرصه تعلیم و تربیت تبدیل کند.

* قهرمانان ملی‌مان را باید به دانش‌آموزان‌مان معرفی کنیم

نوری با بیان اینکه برنامه درسی چهار وجه شامل هدف، محتوا، روش یاددهی ـ یادگیری و ارزشیابی است، گفت: وقتی به مکتب شهید سلیمانی نگاه می‌کنیم، محتوا و روش انقدر جذاب است که همه دانش‌آموزان را جذب می‌کند و بر این اساس در گام دوم انقلاب با منش و سیره همه باشد.

وی با بیان اینکه دنبال نسلی نیستیم که فقط در کنکور موفق باشند، ادامه داد: در سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش تبدیل به واژه تربیت شده است و تربیت در ساحت‌های ششگانه مورد توجه است. تعلیم و تربیت آینده ما مبتنی بر همین است.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت باید مبتنی بر سند تحول بنیادین و دارای الگوی بومی باشد، افزود: 10، 15 درصد دانش‌آموزان برای کنکور رقابت دارند و 85 درصد اینگونه نیست. از سوی دیگر محتوای درسی فقط کتاب درسی نیست و باید محتوا چندگانه باشد و قهرمانان ملی‌مان را باید به دانش‌آموزان‌مان معرفی کنیم.

*‌مدارس کشور آماده بازگشایی هستند

نوری با بیان اینکه مدارس کشور آماده بازگشایی هستند، گفت: دوستانم در طرح شهید سلیمانی پیگیری می‌کنند که مدارس دایر شوند و ما هم تلاش می‌کنیم تا آنجایی که مدرسه بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ظرفیت دارند، دانش‌آموزان به مدرسه بیایند و فرهنگیان در راستای تربیت چند ساحتی اقدام خواهند کرد و از ظرفیت‌های بیرون مدرسه هم استفاده خواهند کرد.

وی با تأکید بر اینکه مدرسه نباید تعطیل باشد بلکه باید باز باشند، گفت: تأکید می‌کنیم مدارس باز هستند و مدیران‌کل آموزش و پرورش موظف شدند نظارت کنند و کلاس‌های درس مدارس تا آنجایی که بر اساس پروتکل‌های بهداشتی امکان دارند، دایر باشد. البته با توجه به اینکه واکسن‌ها تزریق شده است، وضعیت خوبی داریم.

*مدارس کشورهای جهان باز است

نوری درباره نگرانی برخی خانواده‌ها در خصوص حضور فرزندانشان در مدرسه، اظهار کرد: مدارس کشورهای جهان باز است و خیلی‌ها فقط یکی، دو هفته تعطیل کردند و مدارس را تعطیل نکردند.

وی با بیان اینکه تعطیلی مدارس، لطمات شدیدی به نظام تعلیم و تربیت وارد کرده است، گفت: پایه‌های اول و دوم ابتدایی حتما باید به مدرسه بروند. حدود 95 درصد معلمان و بیش از 85 درصد دانش‌آموزان واکسن زدند و البته در دوره ابتدایی در سن 5 تا 12 سال در دنیا واکسن نزدند و مدرسه هم می‌روند.

*برخی مردم می‌خواهند بچه‌هایشان را گلخانه‌ای و قرنطینه‌ای بزرگ کنند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید بچه‌ها را در مقابل موقعیت‌های خطرآفرین با آموزش و آگاهی قرار داد که سواد سلامت نام دارد، افزود: اینکه یک روز آلودگی شود و مدارس را تعطیل کنیم، درست نیست بلکه باید دانش‌آموزان را آگاه کرد که چگونه برخورد داشته باشند. البته برخی مردم می‌خواهند بچه‌هایشان را گلخانه‌ای و قرنطینه‌ای بزرگ کنند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر45 درصد دانش‌آموزان در روستاها، مناطق مرزی، عشایری، شهرستان‌های کوچک و برخی مناطق شهرستان‌های بزرگ به مدرسه می‌روند و ما هم امتحانات دی ماه را حضوری اعلام کردیم و هیچ گزارشی از اینکه اتفاقی افتاده باشد، نداریم.

نوری با تأکید بر اینکه بخشنامه‌ای برای بازگشایی حضوری و حضور فرهنگیان در مدارس ارسال کردیم، گفت: باید به دانش‌آموزان آگاهی داده شود که رعایت کنند. مردم از مترو، اتوبوس و ... با رعایت پروتکل‌های بهداشتی استفاده می‌کنند. آیا مدارس شلوغ‌تر از مترو است؟/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر